Lange werkdagen en kinderen combineren

Je wil zo vaak mogelijk bij je kinderen zijn en hun overal naartoe brengen, maar je moet zelf ook werken. Je hebt het druk met werk, omdat je de geldzaken in orde wil hebben voor je gezin. Hoe zorg je er dan voor dat je kinderen niet de dupe worden van jouw drukke planning? Oyas Kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid zorgt ervoor dat je kinderen niets te kort komen en dat jij met een gerust gevoel kan werken. Je kan zelf bepalen of je kinderen hier voor een paar uren tijd doorbrengen of voor een dagdeel bijvoorbeeld. Hier lees je meer over het combineren van werk en je gezin.

 

Het koesteren van de kindertijd

Je hoeft niet gevreesd te zijn over de kindertijd van je kinderen als ze bij het kinderdagverblijf hun tijd soms doorbrengen. Ze zijn hier namelijk gericht op het welzijn van de kinderen. Bescherming, gezondheid en veiligheid staat hier centraal. Het personeel is aangenomen op kwaliteit en de betrokkenheid is groot.

 

Ontwikkeling van je kind

Plezier en leren zijn twee belangrijke dingen in de kindertijd van je kind. Daarom zet het kinderdagverblijf de ontwikkeling van kinderen voorop. Kinderen horen pret te hebben waarbij ze zich goed kunnen uiten, leren communiceren en fantasie ook aanwezig is. Geestelijke groei wordt bij het kinderdagverblijf gestimuleerd en hier wordt gezorgd voor een veilige sociale omgeving.

 

Visie, kennis en ervaring

Als je kind voor het eerst bij het verblijf komt vinden is het belangrijk om te weten voor hun hoe je kind in de omgang is zodat zij hierop af kunnen stemmen. Elk kind wordt individueel besproken en er wordt rekening gehouden met bepaalde aspecten als dit gewenst is. Je kind kan bijvoorbeeld moeite hebben met iets of een allergie hebben. Bij de kinderopvang is niet alleen personeel aangenomen om de benodigde kennis en ervaring, maar ook een gevoel hiervoor. Expertise moet namelijk gepaard gaan met een gevoel hiervoor, omdat dit belangrijk is voor de band met de kinderen.

 

Het beste voor je gezin

Uiteindelijk wil jet beste voor je gezin en het kinderdagverblijf maakt dit makkelijker voor je. Hierdoor weet je zeker dat je kinderen op een fijne plek zijn en dat jij zonder zorgen kan werken. Dit scheelt veel stress en je kinderen zullen er snel gewend aan raken. Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid zorgt er in optimale mate voor dat je kind zich op zijn of haar gemak voelt en dat jij weet dat je kind een fijne tijd heeft als je aan het werk bent.