Goedkope kartonnen bekers koffie nodig?

Bekers voor koffie zijn erg handig en in karton ideaal. Het is dan belangrijk dat het karton van kwaliteit is en je wil natuurlijk een voordelige aankoop doen. Koffiebekers van Promotiebeker bieden veel mogelijkheden, zijn van kwaliteit en zijn goedkoop. Kartonnen bekers worden na één keer gebruiken weggegooid dus daarom wil je daar ook een redelijke prijs voor betalen. Een bakje koffie smaakt het lekkerst als je weet dat het een eerlijk bakje koffie is.

Kartonnen bekers voor het team en je klanten
Het voordeel van kartonnen bekers is dat je een groot aantal kan aanschaffen tegen een lage prijs. Je wil je bijvoorbeeld op het werk het hele team voorzien van lekkere koffie en bekers die prettig drinken. De bekers hebben namelijk invloed op de koffie en dit moet wel een positieve invloed zijn. Dit vraagt dus om kwaliteit en kwantiteit.

De kartonnen bekers zijn ook ideaal voor je klanten, omdat je je klant hiermee een fijne ervaring geeft. Een lekker bakje koffie in een handige kartonnen beker wordt de klant zeker vrolijk van. Je kan ook je bedrijfslogo op de koffiebeker plaatsen zodat je klanten met reclame naar buiten lopen.

Makkelijk en snel online bestellen
Online kartonnen bekers voor koffie bestellen is erg handig, omdat je zelf kan kiezen hoeveel bekers je wil en hoe ze eruit komen te zien. Je kan een keuze maken in verschillende formaten, kleuren en zelfs een logo. De promotiebeker is gemaakt van PE-karton of Bio-karton en lekt niet door de veilige coating. Ook kan je ervoor kiezen om de handige en compleet makende koffie producten zoals roerstaafjes, draagtrays en deksels erbij te bestellen.

Bedrijfslogo op de koffiebeker
Je hebt de mogelijkheid om je bedrijfslogo op de koffiebeker te zetten en je kan hier ook een koffiebeker to go van maken. Als je namelijk deksels en draagtrays hebt kan iedereen dit makkelijk meenemen. De bekers zullen dan ook te zien zijn als iemand hiermee over straat loopt en dan wordt jouw bedrijfslogo gezien. Je kan het dus ook zien als een goede investering.

Je kan op de website je persoonlijke ontwerp aanvragen en dit kan dus een logo zijn, maar ook een slogan of een mooie print. Hierdoor zorg je voor lekkere koffie en ook nog eens voor een mooi uiterlijk en dit onthouden mensen waardoor er een positieve associatie wordt gemaakt. Dit kan je dus al bereiken met een goed bakje koffie van binnen en buiten.