Bedrijfskleding voor het imago van jouw onderneming

Bedrukte polo’s zijn ideaal voor het positieve beeld van jouw bedrijf. Hiermee laat je teamspirit naar boven komen en straal je positiviteit uit. Werknemers worden namelijk betrokken en dat ziet de buitenwereld ook. Het staat sterk om een team te hebben met nette polo’s aan. Dit zorgt voor een krachtig geheel en enthousiasme. Je doet namelijk als onderneming je best om positiviteit uit te stralen.

Betrokkenheid van werknemers
Bedrijfskleding is een geniaal idee voor het vergroten van de betrokkenheid van de werknemers. Doordat het logo op hun polo staat en collega’s dit ook dragen voelen ze zich meer verbonden met het bedrijf. Betrokkenheid van werknemers is te zien door klanten en dit geeft een warm gevoel. Tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten. De bedrijfskleding kan je bestellen via Justpromo en hier kan je zelf kiezen wat voor kleur je wil van de polo. Er zijn veel verschillende maten waardoor je alle werknemers kan voorzien. Je kan kiezen voor de optie polo met logo en dan kan je je eigen ontwerp doorgeven.

Keuze van kleur
De keuze van de kleur heeft veel invloed op het beeld dat je geeft. Groen straalt bijvoorbeeld natuur uit en rood is erg fel. Het is dus belangrijk dat je na gaat wat voor indruk je geeft en wat je wil overbrengen. Ook is het een goede optie om de kleuren van je bedrijf te gebruiken als je die al hebt. Dit is dan erg kenmerkend en zorgt voor snelle erkenning. Een polo is zakelijk en casual tegelijk waardoor het perfect is als bedrijfskleding. Ook is het handig dat polo’s voor mannen en vrouwen zijn.

Een positieve associatie
De bedrijfskleding zal zorgen voor een positieve associatie met het bedrijf en dit zorgt weer voor een goed imago. Het laat zien dat er een groepsgevoel is en dat de medewerkers worden omarmd door de organisatie. Dit heeft een positieve invloed op de werknemers en dat uit zich in tevredenheid. Tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten.