Workwear van Helly Hansen voor jouw werknemers

Helly Hansen workwear is een van de bekendste en beste merken als we het hebben over werkkledij. Dit dankzij een steevast vertrouwen in hun materialen en de kwaliteit. Alles wat je nodig hebt om veilig en warm door de dag te komen vind je bij Helly Hansen Workwear.

Veiligheid eerst voor je werknemers

Een groot onderdeel van de veiligheid van je werknemers is kiezen voor de juiste kledij. Met een verantwoorde outfit, aangepast aan de situatie kunnen medewerkers met vertrouwen aan de slag.

Er zijn verschillende mogelijkheden waar je rekening mee moet houden als het gaat over de veiligheid. Denk maar aan de nodige bescherming tegen het klimaat, fluorescerende strips voor de lange nachten en het gepast materiaal in elke situatie.

Bescherm jezelf en je werknemers tegen regen en koude met de werkjassen, en zorg voor de nodige bescherming tijdens het timmeren met de juiste werkbroek. Alles wat je nodig hebt om van je werkplek een veilige omgeving te maken vindt je binnen het assortiment van Helly Hansen workwear.

Helly Hansen dat is kiezen voor comfort

Voor veel medewerkers is werken een erg groot deel van hun leven. Het is dus prettig om dagelijks comfortabel aan de slag te gaan. Je draagt deze kleren ten slotte een erg groot deel van de tijd. 

Door je werknemer te voorzien van de gepaste kledij dat zowel beschermend als comfortabel is, geef je hun een extra boost. Er is niks vervelender dan oncomfortabele kledij om een hele werkdag mee aan de slag te gaan.

Helly Hansen voorziet de juiste combinatie tussen zowel veiligheid als comfort dankzij hun jarenlange ervaring binnen de sector. Geniet ook van comfortabele werkdagen zonder belemmerende kledij.

Kies voor een complete outfit van Helly Hansen

Dankzij de jarenlange ervaring (al meer dan 150 jaar) en kennis heeft het merk Helly Hansen workwear een groot assortiment aan mogelijkheden. Hierdoor kan je voor alle kledij en veiligheidsschoenen rekenen op dezelfde kwaliteit en draagcomfort.

Je vindt er onder andere kwalitatieve werkbroeken voor verschillende omstandigheden. Van werkbroeken voor constructie doeleinden of broeken met extra zakken, het kan allemaal.

Ook werkvesten zijn talrijk aanwezig binnen het gamma. Zo vind je er jassen om alle omstandigheden te trotseren. Van intense koude en wind tot regen op een warme dag. Je vindt het allemaal bij Helly Hansen.