Werk aan jullie teambuilding met te gekke bedrijfsuitjes

Elke dag strak in het pak, agenda paraat en klaar om te scoren is leuk maar op sociaal vlak behaal je er geen succes mee. Samenwerken schept een band en collegialiteit is op haar beurt weer de sleutel naar een volgend succes. Met deze te gekke bedrijfsuitjes werken jullie aan teambuilding. Leuk, lachen en ook nog eens hartstikke goed voor de productiviteit!

Waarom teambuilding?

Gemotiveerde collega’s en goede onderlinge relaties zijn belangrijk voor de algehele werksfeer. Met teambuilding – de naam zegt het al – werk je aan jullie team. Regelmatig een gezellig bedrijfsuitje draagt bij aan het ‘wij-gevoel’. Samenwerken, samen punten pakken en samen succes vieren. De ideale manier om elkaars sterke en minder sterke punten te leren kennen en om elkaar meer te leren waarderen!

Actieve teambuilding

Bij actieve teambuilding moet je denken aan sportactiviteiten of uitjes waarbij uiterste inspanning en concentratie van jullie wordt gevraagd. Stukgaan met je collega’s! Toffe actieve spellen bijvoorbeeld zoals: Expeditie Robinson in de Stad, De Jongens tegen de Meisjes en The Hunt. Of samen sporten tijdens een bedrijfssportdag of kickboks clinic.

Escape room

Escape rooms zijn niet weg te denken in 2019. Wie nog nooit in een escape room is geweest, moet echt snel een keer gaan. De ultieme aanrader wat bedrijfsuitjes betreft en super goed voor jullie teambuilding. Zonder samenwerking kom je simpelweg de ruimte niet uit! 

Groepsuitjes

Groepsuitjes kunnen van alles zijn. Van een cursus goochelen tot je eigen lipdub met collega’s – HOE LEUK IS DAT! Er zijn er ook diverse workshops die je samen met je collega’s kunt volgen: portret schilderen, dansen, boogschieten, you name it! 

Teambuilding bij jou in de buurt

Op zoek naar een geschikt bedrijfsuitje voor jullie team? Een Google search naar ‘bedrijfsuitje + woonplaats’ werkt het snelst. Zo leidt een zoekopdracht naar ‘Bedrijfsuitje Haarlem’ bijvoorbeeld naar teambuilding via Uitjeseneten.nl, die een geweldig overzicht met toffe bedrijfsuitjes geeft.