Uit eten in Holten

Op de Sallandse Heuvelrug vlakbij Holten vind je op de meeste bijzondere locaties heerlijke restaurants waar je optimaal kunt genieten. De restaurants zijn omringd door prachtig naaldhout, zonnige terrassen en in bostuinen. Wat delen de restaurants met elkaar naast de prachtige uitzichten en fascinerende liggingen? Dat is de liefde voor lokaal en pure producten. Daarnaast is er een passie voor de mooie wijnen en heeft elk restaurant oprechte aandacht voor al hun gasten. Het is zo dat je aan alles voelt dat je welkom bent. Dit streven naar perfectie bij de restaurants is niet onopgemerkt gebleven. Een aantal restaurants zijn beloond met een Michelinster of een BIB gourmand. De BIB gourmand staat voor acceptabele prijzen en bijzonder goed eten. Je kunt je dus lekker laten verleiden door het heerlijke eten van deze restaurants. Proef inspirerende gerechten en geniet van de eindeloze smaakcombinaties. Eten in Holten is zo slecht nog niet.

 

Het Restaurant & Hotel Hoog Holten
Helemaal verscholen in de bossen van het natuurgebied De Sallandse Heuvelrug vind je het speciale Restaurant & Hotel Hoog Holten. Je kunt hier uitstekend gaan genieten van de keuken welke is beloond met een Michelinster en ook nog eens een BIB gourmand. Daarnaast wordt dit unieke restaurant geprezen door de fijne gastvrijheid. Er zijn genoeg redenen te verzinnen om dit restaurant te bezoeken tijdens je reis naar Holten en De Sallandse Heuvelrug.

 

Bistro de Holterberg

Je vindt Bistro de Holterberg op de Holterberg. Deze bistro is goed te herkennen aan de prachtige gevel. De gevel heeft namelijk een schitterende oud gele kleur en zal je doen verbazen. Is het lekker weer en besluit je om op het terras te gaan zitten van Bistro de Holterberg dan heb je een heel mooi uitzicht op de omgeving. En is het helder stralend weer dan kun je maar liefst 25 kilometer ver kijken.

 

Landgoed de Uitkijk

Landgoed de Uitkijk heeft sfeer en vind je in Hellendoorn. Dit hotel restaurant is gelegen aan de rand van het Nationale park Sallandse Heuvelrug en op de grens van Twente en Salland. Doordat dit hotel restaurant zo’n fantastische ligging heeft met prachtige vergezichten maakt een bezoekje het meer dan waard.

 

Hotel ‘t Losse Hoes / Gasterij de Kruidentuin

Tot slot het Hotel ‘t Losse Hoes en Gasterij de Kruidentuin. Dit hotel is gelegen aan de voet van de Holterberg in het groene bos van het Nationale park de Sallandse Heuvelrug en is schitterend te noemen.